Supa straciatella de spanac

Supa straciatella este un fel clasic al bucatariei italiene si contine supa de pui, ou, parmezan, spanac proaspat si orzo (paste mici in forma de boabe de orez). Dureaza cam jumatate de ora prepararea ei, asa ca poate fi gata in orice seara cand te-ntrebi ce sa pregatesti repede. Merge de minune cu o felie de paine crocanta unsa cu usturoi alaturi. Cantitatile sunt pentru sase portii.

Citeste si:  Decoram camera de lucru. Deci avem de lucru!

Ingrediente:

7 cani de supa de pui
2 oua mari
O jumatate de cana de parmezan ras
Un sfert de cana de patrunjel tocat
250 de grame de spanac baby
150 de grame de orzo nefiert
Piper proaspat macinat

Puneti la fiert 6 din cele 7 cani de supa de pui. Intr-un bol, amestecati cea de-a saptea cana cu ouale, branza si patrunjelul si bateti bine cu un tel. Apoi, turnati amestecul in oala si amestecati bine, timp de 3-4 minute, tto cu telul. Lasati sa dea un clocot si puneti si orzo-ul la fiert, respectand timpul indicat pe pachet. Cand s-au facut pastele, adaugati spanacul si amestecati pana cand s-a inmuiat. Dati deoparte, sarati daca e nevoie si adaugati piper dupa gust. Serviti in castroane si mai adaugati parmezan daca simtiti nevoia.

Citeste si:  Pestisorul din bol

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.