Vedetele au fost la deschiderea primului showroom Roche Bobois in Romania

Compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux, a deschis ieri primul magazin in Bucuresti. Alaturi de invitati speciali Excelenta Sa M. Francois Saint-Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti, si echipa Roche Bobois din Romania si Franta: Serban Cismarescu, Raluca Nasta, Alina si Constantin Dascalu, Martin Gleize, Sasha Lakic si Suzy Chevalier, la inaugurare au fost prezente peste 150 de persoane care au intrat in universul Roche Bobois.

foto

Impresionantul showroom care se intinde pe o suprafata de 600 mp, este amplasat in centrul orasului si este conceput pentru a permite clientilor sa experimenteze direct stilul de viata francez – L’Art de Vivre. Cele doua colectii, Contemporana si Clasica, denumite
Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.

Citeste si:  Retete de toamna - galuste cu prune

foto

Pentru mai multe fotografii de la deschiderea Roche Bobois, click aici.

Cererea in continua crestere pentru mobilier de lux din partea clientilor romani cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois in Romania. Suntem incantati sa expunem produsele si obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea si inovatia de care a dat dovada in permanenta. Speram ca amprenta noastra se va regasi in cat mai multe locuinte din Romania, a declarat Serban Cismarescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

Citeste si:  Locuri murdare din casa

foto

Invitatii au petrecut o seara speciala in spatiul Roche Bobois, alaturi de presa, arhitecti, designeri si oameni de afaceri fiind prezente si vedetele: Andra si Catalin Maruta, Nicolai si Monica Tand, Oana Roman, Laurent Tourette, Sonia Argint Ionescu, Adina Galupa, Monica Iagar, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Andrei Nourescu, Dorin Chiotea, Adelina Cathias, Maria Radu, Diana Enciu si Alina Tanasa, Alexia Talavutis (Lala Band), Claudia Pavel (Cream) si Cristina Herea.

Citeste si:  Arhitectura incredibila cu perspective neasteptate

foto

Pentru mai multe fotografii de la deschiderea Roche Bobois, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.