Adauga personalitate camerei

Este placut sa pasesti intr-o camera si sa simti ca stii putin despre persoana care o foloseste. Gaseste moduri pentru a adauga propria ta personalitate oricarei camere din casa.
Iata cum:
1. Foloseste o colectie de obiecte de arta ca un punct focal. Colecteaza lucruri care au un inteles special pentru tine precum papusi, avioane, instrumente muzicale sau palarii. Foloseste-le ca tema in camera ta. Alegei culori, materiale care subliniaza aceasta colectie.
2. Selecteaza o piesa antica unica si memorabila. Aduna toate elementele, aranejaza mobila si concentreaza lumina pentru a crea o camera care evidengtiaza acea piesa speciala.
3. Alege o tema pentru camera. Poate sa fie industriala, florala, aprinsa sau nu. Aduna toate lucrurile la un loc care vor intari tena si decora intreaga camera.
4. Daca te-ai bucurat de o excursie minunata, aduna toate suvenirurile pentru a decora camera. Alege culori care subliniaza zona de calatorie si selecteaza materialele care se potrivesc temei.
5. Alege culorile preferate pentru schema de culori in camera ta. Alege diferite nuante pentru mobila si pereti.
6. Creaza un fel de arta personala pentru camera ta. Arta personala este un semn clar ca incaperea reflecta persoana care traieste in ea.
7. Colecteaza fotografii de familie din generatii trecute. Inrameaza-le pentru a le potrivi si coordona, selectand culorile uniforme si complementare.
Sfaturi:
1. Alege-ti tema sau schema de culori dinainte de a incepe
2. Aduna lucrurile impreuna si planuieste dinainte
3. Incepe planificarea cu rezultatul final in minte
4. Rezista tentatiei de a adauga ceva care sa nu fie suportata de tema originala.

Citeste si:  Idei pentru masa de Pasti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.