Alegerea televizorului

Televizorul este cel care te relaxeaza, te tine la curent cu tot ceea ce e nou, si chiar te binedispune uneori. Te uiti la el ore in sir, motiv pentru care trebuie sa ai grija atunci cand alegi sa achizitionezi unul nou.
Dilema ta probabil ca ar trebui sa se situeze undeva intre plasma sau LCD. Cu siguranta este indecisa si nu stii ce anume sa alegi, pentru care crezi ca ar fi mai bine sa optezi.
In primul rand, trebuie sa te orientezi in functie de bugetul pe care il ai alocat pentru un televizor, si in al doilea rand de spatiul de care dispui pentru a-l pozitiona in casa.
Trebuie sa ai in calcul si criteriul confortului atunci cand optezi pentru un televizor anume.
Locul ideal de pozitionare a unui televizor este in living, cat mai departe de surse de caldura. Indiferent de alegerea pe care o faci trebuie sa ii stergi ecranul numai cu o carpa moale, antistatica.
Atunci cand pleci de acasa este indicat sa il scoti din priza.
Ecranele LCD sunt mai recomandate intrucat au luminozitatea mai mare, consumul de energie mai mic si o viata mai lunga. Dezavantajul lor ar fi un pret mare, diagonalele mai mici si unghiul de vizibilitate mai ingust decat cel al ecranelor cu plasma.
Ecranele cu plasma sunt subtiri, usoare si permit atingerea unor diagonale mari. Au un contrast mai mare ca al ecranelor LCD si nu sunt sensibile la campurile magnetice. Dezavantajele ar fi efectul de retentie, consumul mare de energie si zgomotul produs de ventilatie.
Acum, ramane la alegerea ta sa te hotarasti ce anume doresti.

Citeste si:  La sala de fitness, in camera noastra

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.