Amenajarea baii

La bloc, la casa ori la mansarda, trebuie sa aiba stil. Clasic, modern, functional- tu alegi. Dar valorifica spatiul si lumina asa incat baia ta sa para mai mare.
Modern la bloc
Culori deschise, naturale, corpuri sanitare, baterii, accesorii cu forme moderne, si din materiale „la zi”: inox, sticla, corpuri de iluminat, dar puternice.
Modern, la mansarda
O baie luminoasa poate fi deschisa partial spre hol, prin pereti din sticla sablata, corpurile sanitare suspendate si accesoriile din inox economisesc spatiul.
Functional la bloc
Ce baie mica. Avem solutii: corpuri sanitare mici, in curbe line, cabina de dus cu pereti din sticla clara, accesorii strict necesare (savoniera, port-prosoape), iluminarea cu spoturi sau aplice.
Functional la mansarda
Corpuri sanitare simple, cu forme rotunjite, in culori deschise: alb, crem, in contrast cu peretii in tonuri de bleu si cu sipcile ce subliniaza panta tavanului.
Clasic la bloc
Clasic inseamna atmosfera de lux: corpuri sanitare cu picioare curbe, decorate, tonuri dominante de alb, culori pastelate, contrazise de elemente retro (lustra si boilerul), un accent de culoare da greutate pardoselii.
Clasic la casa
Spatiu mic, dar luxos: corpuri sanitare clasice, oglinzi ce maresc optic spatiul, aplice si accesorii inoxate, mozaicul-sah al pardoselii pune in valoare mobilierul.

Citeste si:  Supa de ceapa si sarmalute de oaie in foi de vita

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.