Aranjare casa pentru Paste

Mai sunt cateva zile si vin Sfintele Sarbatori de Pasti. Cu siguranta te gandesti si tu ce anume sa schimbi si tu in casa pentru a-i da un aer proaspat, nou, locuintei.
In primul rand, trebuie sa stii ca nu toate ideile e decorare cer o investitie de timp si de bani. Iata cateva idei pentru a-ti reimprospata casa:
1. Rearanjeaza mobila
Trage mobila de la perete. Incearca sa o pozitionezi in unghiuri diferite. De exemplu, o canapea aranjata diagonal va face camera sa para mai mare.
2. Vopseste un perete
Vopseste un perete in culoarea ta favorita si fa acel perete punctul focal.
3. Pozitioneaza fotografii si oglinzi
Atarna fotografiile care reflecta personalitatea ta. Incearca diferite rame care sa orneze frumos. Atunci cand pozitionezi o oglinda, incearca sa reflecti privelisti minunate sau elemente arhitecturale interesante.
4. Adauga perne decorative
Cele mai bune vesti despre pernele decorative sunt faptul ca sunt o modalitate excelenta pentru a adauga texturi noi camerei.
5. Inlocuieste lampile
Lampile sunt probabil singurul lucru din casa care le dau indiciul celorlalti ca acea camera a fost updatata.
6. Elimina gunoiul
Indepartarea gunoiului este un mod ideal de a face curatenie in casa si pentru a-ti da starea necesara de care ai nevoie. Depoziteaza hartiile, jucariile si alte obiecte care iau din personalitatea camerei tale.
Acestea sunt doar cateva dintre sfaturile pe care vi le putem da pentru a va reimprospata casa inainte de Paste.

Citeste si:  Dulapiorul cu medicamente

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.