Aranjarea camerei in care se cineaza

Atunci cand te gandesti la decorarea camerei in care cinezi, totul pare relativ simplu, insa trebuie sa ai mare grija la cateva detalii.
Pentru majoritatea persoanelor, masa in care cineaza este folosita pentru a lua cina si pentru a-si „distra”musafirii. Altii o folosesc pentru a invata sau pentru a lucra pana tarziu. Si, uneori, copiii au nevoie de o masa mare pentru a se juca.
Indiferent de ce anume folosesti pentru aceasta incapere, este mai bine sa folosesti o mobila functionala si sa creezi un mediu calm si pacifist care are flexibilitate.
Foloseste draperii care sa schimbe aerul incaperii. Foloseste simetria pentru o stare generala de calmitate, sau mai putina simetrie pentru un sentiment mai flexibil, mai liber. Foloseste masa ca un punct focal al camerei.
Pune o mocheta sub masa pentru a-ti tine picioarele calde. Alege culorile in mod inteligent.
Gandeste-te la dimensiunea pe care vrei sa o aiba mobila. Asigura-te ca spatiul este suficient de mare si profita de acest lucru.
Asigura-te ca timpul petrecut cu familia la cina ramane privat. Tine-i departe pe acei vecini galagiosi si orice alte distractii. Solutiile posibile includ draperii, jaluzele si termopane.
Este important sa faci lumina in camera, folosind spoturi, veioze, lustre, etc. Oamenii mananca cu gura lor, ochii si nasul. Ceea ce arata bine, este bun. Asigura-te ca oamenii pot vedea clar ceea ce este in farfurie.
Atunci cand te gandesti la decorarea camerei in care cinezi, solutiile pot parea simple, dar mobila si atentia la detalii fac camera atat functionala, cat si frumoasa.

Citeste si:  Semineele electrice si decorarea lor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.