Arhitectura incredibila cu perspective neasteptate

Probabil ca intotdeauna v-ati dorit sa aveti o casa mai deosebita de a celor din jur, insa v-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti o casa cu un design mai … deosebit? O casa cu un design unic, o casa care sa fie mai excentrica, dar care sa fie admirata de toata lumea? O casa care sa se faca remarcata oricum, oricand, in multimea caselor din cartierul tau? Ei bine, pe lumea asta exista multe case cu un design extrem de deosebit si de exceptional.
Printre aceste design-uri, se numara si cel de mai jos, cel pe care vi-l prezentam astazi. Acesta este creat de un arhitect celebru.
Patterns a creat o resedinta care vine cu o arhitectura extrem de originala. Aceasta casa uimitoare se afla in Rosario, Argentina si are o forma monolitica interesanta si este cu un singur nivel. Exteriorul rasucit contrasteaza cu celelalte cladiri din cartier si dispune o multime de elemente intrigante. Designer-ul acestei case a creat deschizaturi neobisnuite, cu ferestre mai neobisnuite, oferind ” privelisti oblice”. Forma casei este complimentata de o piscina cu o forma grozava care arata incredibil de bine, care pare sa duca in jos dinamica per ansamblu a arhitecturii tale. Suprafata totala a casei este 200 metri patrati si include de asemenea o casa mica verde la cererea clientilor. Interiorul acestei case dispune de o multime de unghiuri si efecte. Datorita design-ului tau, casa primeste o cantitate foarte mare de lumina naturala in timpul zilei care creaza umbre jucause peste tot. Aceste umbre jucause se reflecta si in piscina casei.
Este de prisos sa va spunem ca aceasta casa a starnit nu numai admiratia tuturor si ca a atras toate privirile, dar a starnit si invidia vecinilor.
Prin urmare, daca dispui de ceva resurse financiare mai multe sau mai putine, ai putea sa apelezi la un designer care sa iti creeze o casa pe placul tau, cu un design mai extravagant. Suma pe care o platesti pentru o casa de acest gen difera in functie de dorintele tale si de exigentele pe care arhitectul le are.

Citeste si:  Decorare casa de Valentine's Day

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.