Baie exotica

Please select a featured image for your post

Baia ta nu trebuie sa fie numai functionala, ci trebuie sa fie si frumoasa, sau mai bine zis, izbitor de frumoasa. Adaugand tipul potrivit de texturi si decorand baia ta poti sa creezi o baie cu un look exotic. Atunci cand creezi un look exotic in baia ta, adu-ti aminte sa pastrezi si un spatiu confortabil in acelasi timp. Iata cateva lucruri pe care poti sa le faci pentru a crea un look exotic in baia ta si pentru a-ti impresiona musafirii.
In locul unei chiuvete traditionale opteaza pentru o chiuveta gen bol. Aceste boluri rotunde sunt usor de folosit si pot adauga o atingere exotica baii tale. O alegere buna ar fi chiuveta gen bol care este pictata de mana cu petale mari de flori.
Toata lumea are o sapuniera in baie. Dar aceasta nu trebuie sa aibe ca singur scop tinerea sapunului. Aceasta poate adauga o atingere decorativa incaperii. Pentru un look exotic de ce nu optezi pentru o sapuniera in forma de pasare sau de floare? Vei crea astfel un look tropical. Alte tipuri de sapuniere pentru care poti opta sunt cele in forma de animale africane sau imprimeuri animale.
Hartia igienica poate adauga si ea o atingere exotica baii. Opteaza pentru cele in forme diferite, texturi diferite si modele diferite.
Pozitioneaza flori mici in baia ta, dar ai grija sa fie plante care rezista la umezeala. Pozitioneaza de asemenea cateva lumanarele pentru a adauga un look exotic si o atingere romantica baii.
Pentru draperia de la dus alege una care are imprimeuri safari pe ea. Alege tonuri neutre solide care sa se potriveasca cu linia safari.
Poti sa-ti imbraci atat vasul de toaleta cat si capacul in huse cu imprimeuri etnice.

Citeste si:  Sfaturi pentru o casa in siguranta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.