Baie in stil Feng Shui

Pentru a usura circulatia energiilor pozitive care aduc armonie si prosperitate in casa, acopera peretii baii cu materiale netede, lavabile, in culori deschise, si, mai ales, nu exagera cu decorarea.

1. Baia nu trebuie sa fie prea rafinata, doar curata si bine aranjata, fara lucruri inutile. Cu cat va fi mai luxoasa, cu cat va atrage mai multe energii negative.
2. In schimb, este foarte important, mai ales daca nu ai ferestre in baie, sa asiguri o ventilatie foarte buna pentru a elimina umiditatea. Aceasta este responsabila de stagnarea energiilor.
3. O perdea de dus, cu deschidere mare, calorifere-suport prosop, plante verzi cu frunze rotunjite si forme blande si tot ce poate accelera uscarea locului, aducandu-i viata si prospetime.
4. Baia nu are o reputatie prea buna in Feng Shui. De aceea e recomandat sa o ascunzi cat poti de restul casei, printr-o usa sau perdea inchisa ermetic. Trebuie sa fii atenta ca energiile pozitive sa nu iasa prin canalizare, sa inchizi foarte bine gurile de evacuare din baie, dupa utilizare. Cosul de gunoi si cel de rufe trebuie si ele inchise foarte bine.
5. Atentia trebuie marita daca baia da spre o camera. Pentru eliminarea energiilor negative monteaza o oglinda pe partea exterioara a usii de la baie.
6. Fixeaza bine oglinda si ai grija sa fie destul de inalta astfel incat capul sa ti se reflecte complet. Cand te privesti in oglinda, oriunde ar fi ea, evita sa te strambi sau sa se adopti o pozitie ridicola.

Citeste si:  Pozitionarea corecta a patului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.