Biroul de acasa

Birourile de acasa devin din ce in ce o mai mare necesitate in multe case, dar nu toata lumea are la dispozitie o intreaga incapere pentru a-i pune „la dispozitie”. Dar nu va faceti griji. Birourile de acasa pot fi incorporate in mai multe zone diferite ale unei case. Atunci cand creem un birou acasa, este foarte important sa tineti minte nevoile specifice, incluzand depozitarea, spatiul de lucru si luminozitatea corespunzatoare.
Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va decideti sa asezati un birou acasa:
– Poti lucra in bucatarie. Bucataria este de obicei locul in care petrecem destul de mult timp dimineata, la pranz si seara. Bucatariile sunt de obicei destul de mari. Iti poti alege un colt care sa nu fie foarte aproape de locul in care se face de mancare pentru a minimiza riscul de a-ti face rau la echipament si la hartii.
– Daca vrei mai multa intimitate atunci cand lucrezi, atunci pozitioneaza-ti biroul in dormitor, pentru a evita sa fii deranjata.
– Poti pozitiona biroul in sufragerie, pentru a interactiona cu musafirii si cu ceilalti membrii ai familiei atunci cand lucrezi.
Orice loc ai alege pentru pozitionarea biroului tau, important este sa te simti bine acolo unde alegi sa lucrezi si sa incerci de asemenea sa te relaxezi, intrucat nu uita ca prea multa munca te poate transforma intr-o persoana dependenta de munca. Un alt aspect important este sa pastrezi curat in locul in care alegi sa muncesti. Nu arunca sau nu lasa hartiile imprastiate peste tot.

Citeste si:  Gratarele de pui

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.