Bucatarie cu stil

Clasic sau modern? Din PAL sau MDF (mai rezistent, dar mai scump)? Culori deschise sau culori inchise? Tu alegi, doar e bucataria ta. Ceea ce tu trebuie sa stii este ca la moda este clasicul „indulcit” cu accesorii moderne, si modernul pur. Un alt aspect foarte important este acela ca unei bucatarii mici ii sta bine in culori deschise pentru a o lumina si a o mari in acelasi timp.
Spatiu generos, modern
Ai o bucatarie mare, luminoasa? Esti o norocoasa. Amenajeaz-o cu maximum de bun gust: finisaje in culori inchise, accente cromatice sau luminoase. Plus electrocasnice incorporate in mobilier, contrastand prin finisaj. Daca vrei sa fii in trend, compune mobilierul in doua culori: inchisa si mata- jos, deschisa si lucioasa- sus.
Modern la bloc
Intr-un spatiu mic, tip bucatarie de bloc, ia-ti un mobilier compact, uniform, cromatic: ideale sau culoriel deschise si finisajele moderne care, prin simplitatea design-ului, maresc optic spatiul. Daca esti adepta culorilor puternice, nu te sfii- combinatia de rosu cu negru este mereu la moda. Atentie, insa la corpurile suspendate si la unele accesorii.
Clasic la bloc
Si „batranul” stil clasic poate fi adaptat unui spatiu restrans si poate atrage atat prin finisajul traditional (lemn crem deschis), cat si prin design si prin obiectele decorative din bucatarie. Ca sa aduci si o nota de modernitate, clasicul poate fi „indulcit”prin incorporarea electrocasnicelor in mobilier si prin accesorii indoxate.

Citeste si:  Ceasul - util sau decorativ?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.