Caldura in casa ta

Fie ca afara e vant, ploaie sau zapada, ai grija ca in casa ta sa predomine caldura tot timpul.
Fie ca recurgi la ajustari sau achizitii sezoniere (repari sau inlocuiesti tamplaria veche, iti termoizolezi suplimentar peretii si plafonul, cumperi radiatoare noi), fie ca mai colorezi un perete intr-o nuanta mai calda, este clar- te pregatesti de iarna. Nu e cam tarziu, totusi, sa iti transformi casa in santier? Iti „vindem” noi cateva ponturi de reamenajare prin care birui frigul de afara…pornind din interior.
Asterne covoare moi la picioarele tale, paturi groase si pufoase pe pat, pe canapele si pe fotolii, pune draperiigrele, plusate, la ferestre si tapiteaza mobilierul „nud”.
Le-ai cautat toata vara. Acum ia distanta fata de ele: muta canapeaua, patul, masa si scaunele aproape de sursele de caldura.
Aprinde clasicele lumari sau corpurile de iluminat cu lumina difuza si efectul va fi spectaculos: vei obtine adevarate torte ce emana caldura.
Caminul tau este binecuvantat cu o soba sau cu un semineu? Atunci nu mai ai nevoie de „artificii”. Ci de curaj ca sa-ti disputi locul cel mai cald cu pisica sau cainele familiei.

Citeste si:  Cele mai frecvente greseli in amenajari si decoratiuni

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.