Casa visurilor tale

Toate femeile viseaza la ziua in care se vor aseza la casele lor si vor avea tot ce-si doresc: un sot iubitor, o casa calduroasa si frumos aranjata, doi-trei copii si o gasca nebuna de animalute care sa dea viata si culoare casei: catelusi, pisici sau alt animalut de companie.
Suna foarte frumos, nu este un lucru imposibil, numai ca trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivit pentru asta.
Tu cum ti-ai dori sa arate casa visurilor tale? Sa aiba terasa, o curte mare, doua etaje, un living mare si modern sau ti-ai dori o casuta mica, simpla, dar care sa te faca si sa-ti inspire sentimentul de “acasa”?
Nu conteaza neaparat ceea ce iti doresti, ci ceea ce faci pentru a obtine ce-ti doresti. Pentru a avea casa visurilor tale, trebuie sa fii ori o bogatasa din nastere, ori sa muncesti foarte mult pentru a pune banut cu banut deoparte pentru a cladi si da viata viselor tale.
Daca ai pus deja ochii pe locul in care vrei sa fie casa ta, e momentul sa scoti economiile de la saltea sau daca nu ai sa incepi sa faci.
Renunta la rochiile scumpe, la pantofii cu toc si la escapadele din weekend pentru o perioada, daca vrei sa-ti pui casa la punct.
Nu e nevoie sa faci credite sau rata la banca pentru a-ti mobila si aranja casa asa cum iti doresti. Treptat, in scurt timp, vei ajunge sa-ti cumperi tot ce-ti doresti pentru casa ta.
Pentru asta ai nevoie de un mic plan, in care sa treci lucrurile pe care iti doresti sa le cumperi si bugetul de care dispui. Inainte de a merge la shopping, ia un catalog de prezentare de la magazinele de specialitate si compara preturile si materialele din care sunt confectionate.
E mult mai usor sa faci acest lucru de acasa, decat la fata locului, unde tentatia si nerabdarea este atat de mare incat te vor face sa cumperi inca din primul magazin in care intri.
Daca esti singura si nu ai un iubit, iti recomandam sa-ti iei prietena cea mai buna sau mama pentru a-si da cu parerea si pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii.
Daca ai talent la desen sau grafica, iti poti proiecta singura schita casei tale, fiind mult mai usor dupa aceea sa gasesti piesele de mobilier si decor potrivite dorintelor si gusturilor tale.

Citeste si:  Locuinta ta de vara e la tara?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.