Cheltuieli de Sarbatori cu buget mic

Sarbatorile sunt doar la un pas distanta si asta inseamna ca stresul apare odata cu cumparaturile pe care le ai de facut pentru aceasta perioada. Deci, care este cea mai buna modalitate in care poti sa intocmesti o lista, sa o verifici si sa te limitezi la bugetul pe care l-ai stabilit.
Ne-am gandit la voi si pentru a va usura munca va oferim cateva sfaturi pentru a face cumparaturile necesare cu un buget prestabilit.
1. Pastreaza o lista clara
Poate sa fie destul de coplesitor atunci cand se apropie Sarbatorile si trebuie sa faci cumparaturile necesare. Noteaza toate persoanele carora vrei sa le cumperi cadouri. Apoi noteaza o suma realista pe care esti dispusa sa o cheltui pentru astfel de cadouri.
2. Asigura-te ca ai daruri la indemana care pot fi acordate tuturor… indiferent de gusturile lor.
3. Nu pierde timpul ducandu-te din magazin in magazin.
Incearca sa isi condesezi vizita la cumparaturi doar la cateva magazine. Alege o destinatie sau doua, in caz de rezerva si incearca sa cumperi cat mai multe de acolo.
4. Traim intr-o lume digitala
Mai nou, internetul a capatat o mare amploare si cumparaturile pot fi facute si online. Multe magazine online va pot oferi o gama larga de produse si idei pentru cadouri. Exista multe beneficii ale cumparaturilor online. Printre acestea se numara si faptul ca nu mai pierzi timp prin magazine si in plus, stii exact cat ai de plata, putand sa renunti la anumite obiecte in cazul in care ai depasit bugetul. Din pacate, dezavantajul este acela ca poti sa dai gres, intrucat nu vezi exact cum arata in realitate produsul pe care tu il comanzi de pe internet.
5. Nu uita ca de cele mai multe ori, cadourile de Craciun sunt simbolice. Nu trebuie sa cheltui foarte multi bani pe un singur cadou.
6. In ceea ce privesc alimentele, trebuie sa iti faci dinainte un meniu prestabilit pentru a stii ce anume ai nevoie pentru a gati si a pune pe masa. Acest lucru te va ajuta sa nu cumperi lucruri de prisos si sa cheltui mai multi bani.

Citeste si:  Ofera personalitate casei tale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.