Conceptul Feng-Shui

In acest articol ne-am propus sa va invatam cate ceva despre inceputurile Feng-Shui-ului.
Feng-Shui a intrat in viata noastra pe masura ce a intrat in casele noastre, in scoli, in birouri, in orase. Stiinta si arta Feng-Shui-ului dateaza de mii de ani, dar a devenit un subiect de conversatie in ultimii 20 de ani. Initial, Feng-Shui-ul a fost adus in America de Nord de catre imigranti chinezi la mijlocul anilor 1800. Astazi, exista o gama larga de practici Feng-Shui si este provocator sa il „practicam”intrucat exista multe teorii contradictorii.
Compasul, Forma, Palaria Neagra, si Steaua Zburatoare sunt doar cateva dintre cele mai populare practici. Ceea ce este comun este conceptul intentiei, care se regaseste pese tot. Intentia unei persoane de a-si schimba viata este cel mai de pret si valoros instrument Feng-Shui. O „cura”Feng-Shui are puteri limitate, si interactioneaza nemaipomenit de bine cu intentiile celui care vrea sa ii schimbe viata. Elementul important al Feng-Shui-ului este alegerea unei scoli si urmarirea sistemului implementat in mediile fizice.
Cheia Feng-Shui-ului este sa intelegem, este sa traim o viata simpla. Unul din primii pasi in Feng-Shui este sa aruncam gunoiul. De cele mai multe ori, in casele noastre „dainuiesc”lucruri de care nu mai avem nevoie si care ne impiedica de a ne implini aspiratiile. Casele noastre sunt o reflectie a noastra. Daca exista o „dezarmonie”in noi, atunci acea „dizarmonie”va exista si in casa noastra. O casa murdara sau ravasita nu poate duce la nimic bun.

Citeste si:  Alb si negru, o combinatie cu stil

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.