Culori traditionale pentru dormitor

Culorile dormitorului se schimba in fiecare trend. Nuantele moderne de portocaliu si galben ies usor din moda. Dormitoarele vopsite in culori traditionale pot fi decorate cu accesorii vintage.
Ani la rand, parintii au decorat dormitoarele tinerilor baieti in albastru deschis si camera fetelor in roz pal. Aceste culori traditionale au aparut inca din anul 1940. Galbenul pal este de asemenea soft, traditional, pe masura ce aceasta culoare complimenteaza nuantele primare de albastru, rosu si galben. Culoarea aprinsa, stralucitoare as oarelui este considerata a fi o nuanta unisex care poate sa fie folosita atat pentru camera baietilor, cat si pentru camera fetelor.
Fie ca vorbim despre case sau camere de hotel, nuantele de alb pal se numara printre cele mai comune culori si cele mai des intalnite. Cu o multime de nuante de crem disponibile, alegerea culorii alb poate sa fie considerata o adevarata provocare.
In cazul in care esti putin dezorientata si nu stii in ce culori sa iti zugravesti dormitorul, iti sugeram sa arunci o privire in istorie, pentru a vedea culorile care au fost populare secole de-a randul. Anumite culori s-au facut remarcate ca fiind culori traditionale de-a lungul istoriei. Auriul era de asemenea o culoare populara istorica , aceasta reflectand bogatia si roialitatea. Pentru decoratorii care isi doresc o schema de culoare vintage fara sa instaleze un tapet, pot sa opteze pentru diferite modele folosind diferite culori. Atentie insa. Trebuie sa se selecteze nuantele potrivite, complementare.
Un lucru foarte important de care trebuie sa tii cont, indiferent de trendurile sezonului sau anului, este acela ca dormitorul tau trebuie sa iti ofere relaxare. Prin urmare, culoarea sau culorile alese trebuie sa fie linistitoare, calme. Pentru dormitor nu trebuie sa optezi numai pentru nuante vii, ci este indicat sa le combini cu nuante neutre, pentru a oferi un aspect mai placut, dar si mai plin de viata dormitorului.

Citeste si:  Ciorba cu perisoare de peste si dovlecei umpluti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.