Culorile sezonului in decorarea interioara

La fel cum se intampla si in moda, si in design, in decorare interioara, exista anumite trenduri care trebuie respectate pentru a avea o casa moderna si frumoasa. In acest sezon, asa cum era de asteptat, exista anumite culori care trebuie si pot sa fie inserate in casa ta, pentru un aspect frumos si modern.
Una din principalele culori ale decorarii interioare este rosul. O culoare pretentioasa si dificil de inserat in locuinta ta, ai putea spune, insa este o culoare care este potrivita pentru decorarea locuintei tale, intrucat este o culoare vie, energizanta, si calda in acealsi timp. Tocmai din acest motiv totusi, nu este indicat sa o inserezi in dormitor. Datorita personalitatii puternice pe care aceasta culoare o are, este dificil de accesorizat, fiind pretentioasa in acest fel.
O alta culoare, potrivita pentru design-ul interior, este culoarea verde, chiar daca si aceasta este o culoare prentioasa si greu de insersat in casa. Fiind o culoare asociata cu natura, cu iarba, cu pomii, aceasta poate sa fie inserata in bucatarie si in sufragerie. Poti introduce accesorii din natura, pentru a ta si mai multa viata incaperilor.
Enuntand mai departe culorile in trend pentru acest sezon, ajungem la o culoarea mai ” normala” din punctul de vedere al multora, intrucat nu este o culoare atat de vie, atat de aprinsa.
Maroul este o culoare care exprima eleganta, o culoare impunatoare, care da impresia unei atmosferi rustice, daca este folosita la casele de vacanta, sau clasice, daca ese folosita in locuinte. Maroul poate face ca incaperea sa para monotona, lipsita de viata, in cazul in care nu ai grija sa accesorizezi corespunzator. Si ne referim aici la accesorii in culori vii.
Galbenul este si el prezent in aceasta lista de culori. Galbenul sau portocaliul, aminteste de toamna. Desi se spune ca galbenul este culoarea care exprima gelozia, noi spunem ca in ceea ce priveste design-ul interior exprima optimism. Galbenul este potrivit pentru sufragerii, dar in combinatii cu culori care sa ii mai neutralizeze ” taria” .
De cealalta parte, portocaliul este o culoare energica si calda, o culoare mai putin tare, care este potrivita si ea tot pentru sufragerii, dar si pentru bucatarii sau dormitoare.

Citeste si:  Cum impartim spatiul intim?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.