Cum alegi florile de Paste

Atunci cand iti doresti sa faci un buchet pentru ziua de Paste, anumite flori se potrivesc mai bine decat altele. Crinii, lalelele, narcisele sunt deseori florile care sunt asociate cu ziua de Inviere, insa ele nu sunt singurele flori pe care le poti pune intr-un buchet pentru ziua de Paste.
1. Du-te la o florarie si intreaba care sunt cele mai cunoscute flori de Paste. Poti de asemenea sa intrebi si ce flori s-ar mai potrivi pentru un buchet de Paste.
2. Crinii albi sunt foarte frumosi si pot sa dea un aer deosebit unui buchet de flori. Culoarea alba simbolizeaza puritatea si virginitatea, si floarea in sine se spune ca reprezinta invierea Mantuitorului la 3 zile dupa moartea sa. Asa se explica faptul ca crinii sunt deseori folositi pentru decorarea bisericilor in jurul Pastelui.
3. Azaleele sunt niste plante in ghiveci, de apartament, care se potrivesc perfect zilei de Paste. Floarea roz a azaleei este un simbol chinezesc al pasiunii fragile. Are de asemenea o legatura cu Pastele, fiind un simbol antic al Invierii lui Iisus Hristos si reprezinta reintinerirea care urmeaza.
4. Asa cum spuneam, lalelele sunt specifice sarbatorii Pastelui, pentru ca sunt cele mai des intalnite in aceasta perioada a anului. Lalelele infloresc in luna aprilie si vin intr-o varietate de culori. Lalelele adauga buchetului de Paste culoare mai ales daca le alegem pe cele de culoare rosie si galbena.
5. Margaretele pot fi si ele adaugate in buchetul de flori pentru ziua de Paste daca vrei sa adaugi putina veselie si bucurie, si un suflu de culoare. Margaretele albe, si cele galbene reprezinta atat Pastele, cat si sezonul primaverii.
6. Alege un trandafir simplu pentru a adauga putina clasa buchetului de Paste. Alege un trandafir de culoare rosie, roz sau galbena pentru a adauga putina eleganta buchetului de Paste.
Iata deci, ca pe langa florile traditionale de Paste, poti sa mai introduci in buchetul de Paste si alte flori. Un buchet de flori este intotdeauna un cadou perfect, indiferent de ocazie. Un buchet de flori da si casei tale un aer mai proaspat.

Citeste si:  Ixora

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.