Cum sa scapi de fumul de tigare

Daca crezi ca invingerea cancerului este o lupta, ar trebui sa incerci sa scoti fumul de tigare de pe o canapea de piele.
Fostii fumatori sau nefumatorii inteleg necesitatea scaparii de fumului de tigare. Fie ca mirosul este in masina sau in casa, stii ca este cel mai rau odorizant cu putinta. Fumul de tigare nu este deloc placut si patrunde in toate: in mochete, in pereti, in asternuturi, in haine, in jachete, chiar si in genti.
Cum sa rezolvi problema
Este ceva in otet care te ajuta sa scapi de fumul de tigare. Otetul este bun pentru a curata acele suprafete imbibate de fumul de tigare. Stiu la ce te gandesti: otetul nu miroase mai bine ca fumul de tigare. Ei bine, este adeavrat, dar mirosul de otet se diminueaza, pe cand fumul de tigare nu.
Mochetele trebuie sa fie samponate daca vrei sa indepartezi fumul de tigare. Ai mai multe optiuni aici: poti sa te duci la supermarket si sa cauti ceva ce te poate ajuta. Poti apela de asemenea la un profesionist, insa nu vei iesi deloc ieftin.
Bicarbonatul de sodiu este si el o solutie buna pentru a scapa de fumul de tigare. Freaca mobila si carpetele cu bicarbonat si lasa sa se aseze pentru cateva zile. In acest mod se va absorbi mirosul de tigare.
Draperiile si perdelele trebuie sa fie spalate pentru a scapa de acest miros. Multi oameni uita sa faca acest lucru. Fa-ti o favoare si pune draperiile in masina de spalat cu putin amoniac, pentru a te asigura ca mirosul dispare complet.
Aerul proaspat este probabil cel mai bun mod de a indeparta fumul de tigare si mirosul din casa. S-a dovedit ca deschisul ferestrelor si usilor la doua zile pentru intreaga zi te va ajuta sa scapi de mirosul de tigari din casa ta. Dumnezeu stie de ce, dar imagineaza-ti ca aerul permite particulelor sa iasa afara, lasand casa sa miroasa a aer proaspat.
Nu te lasa pacalita de diferite produse costisitoare. Daca nu are un agent de curatare in el, nu te va ajuta sa scapi de fumul de tigare. Odata ce le iei din casa, vei observa mirosul de tigare din nou.

Citeste si:  Importanta fibrelor in alimentatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.