Curatenia de iarna

Lunile de iarna au venit peste noi asa ca trebuie sa ne pregatim intens de Sarbatorile de Craciun. Inainte de a incepe decorarea casei, trebuie sa ne gandim mai intai la curatenie. Este foarte posibil ca la un moment dat sa ne simtim coplesite de prea multa munca, de aceea trebuie sa incercam sa facem lucrurile cu cap pentru a incerca sa fim eficiente. Si eficienta maxima trebuie sa se obtina cu cat mai putine resurse si cat mai putina energie investita..
Iata cateva sfaturi care speram noi sa va fie folositoare:
– Curatati-va mochetele in mod profesional. Gandeste-te la tot nisipul si toata iarba in care ai calcat in vara ce tocmai a trecut. O mare parte din acestea se pot regasi si in covoarele tale, desi nu se vad.
– Curatati-va ferestrele, atat pe dinauntru cat si pe dinafara, incluzand si geamurile de la usi, asta in cazul in care exista asa ceva.
– Scoate-ti aspiratorul. Aspiratorul te ajuta sa aspiri praful de pe tavan, draperii, colturi. Muta-ti mobila si aspira pe dedesubt si printre mobila. Daca nu te simti capabila, atunci apeleaza la niste profesionisti care sa aspire in mod profesional.
– Aeriseste bine toate incaperile. Lasa aerul rece de iarna sa intre in casa.
– Arunca ceea ce e de aruncat. Nu te gandi ca mai folosesti, pentru ca stii bine ca este fals.
Daca cauti sa obtii un contract pentru o curatenie profesionala, incearca sa apelezi la mai multe companii pentru a-ti alege varianta cea mai buna.

Citeste si:  Principii Feng Shui de decorare a casei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.