Decorare baie mica

De cele mai multe ori, baile apartamentelor sunt mici. Acestea nu sunt cunoscuta pentru baile lor mari si luxoase. Decorarea unei astfel de bai poate sa fie o adevarata problema daca nu stii de unde anume sa incepi.
In primul rand, poti incepe cu draperia de la dus. O draperie viu colorata, vesela va schimba imediat spatiul, mediul. Mai mult decat atat, o astfel de draperie poate sa faca si baia sa para mai mare decat este in realitate. Pe piata sunt disponibile foarte multe modele, asa ca ai de unde alege.
Avand in vedere ca baia nu iti ofera foarte mult spatiu, este greu sa gasesti un loc de depozitare. Poti sa optezi insa pentru un raft suspendat, sau doua, daca iti doresti. De asemenea, poti folosi cutii speciale pentru depozitarea hainelor murdare.
Evita sa folosesti spatiul din spatele vasului de WC pentru instalarea unui raft.
Pe piata exista o multime de modele de rafturi care au usile inchise, usi din sticla, etc. In cazul in care stii ca esti o persoana dezordonata nu iti cumpara raft cu usi din sticla, pentru ca toata dezordinea din raft va fi in vazul tuturor.
In cazul in care iti permiti poti sa inlocuiesti cada cu o cabina de dus, pentru a mai capata ceva spatiu in plus. In locul ramas liber poti sa amplasezi un cos de rufe, un dulapior sau chiar o floare care rezista la umiditate.
Orice ai face nu cumpara mochete la set, pentru ca nu vei face altceva decat sa subliniezi lispa de spatiu. Incearca sa iei o singura mocheta pe care sa o pozitionezi in mijlocul baii.
Poate ca intr-adevar, nu vei fi in stare sa creezi un spa luxos, cu multe rafturi, multe cosuri de depozitare, multe accesorii si multe culorii vii, aprinse, insa iti vei putea transforma acea camera mica intr-o camera frumoasa. Si iti vei da seama curand ca pana la urma o baie mica nu este o problema atat de mare, atata timp cat stii sa o gestionezi si sa o aranjezi. Mai mult decat atat, vei realiza de asemenea si faptul ca o baie mica este mult mai usor de intretinut si de curatat.

Citeste si:  Plantarea florilor de primavara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.