Decorare casa de Valentine’s Day

Numaratoarea inversa pana pe data de 14 februarie a inceput. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pregatesti decorul perfect pentru seara in doi.
Intim, senzual, confortabil- un trio ce descrie de minune atmosfera acestei seri speciale. Dar greu de obtinut? Deloc, daca organizezi spatiul urmand un traseu imaginar, dar practic: sampania savurata pe canapeaua comoda, cina in clar-osbucr, la masa festiva, finalul apoteotic: patul presarat cu petale de trandafir. Acest ultim „detaliu” nu are nimic desuet.
Iata cateva „chichite” pentru un decor impecabil:
-cele trei zone care se vor succede sa fie unitare: nu incarca spatiul cu obiecte inutile, rezuma-te la strictul necesar.
-alege obiecte cu forme clare, in culori deschise si aprinse totodata. De exemplu:
-ca accente de culoare, foloseste corpurile de iluminat cu forme geometrice si din materiale stralucitoare
-pentru o atmosfera ludica, ai nevoie de cateva perne aruncate „dezordonat”, pe o canapea neutra cromatic (alb, crem, gri deschis)
-florile rosii (trandafiri, lalele, garoafe), amplasate in lumina, subliniaza romantismul
-lumanarile parfumate, in suporti festivi si paharele elegante „dau gust” special sampaniei.
Rosul este culoarea regina. Restul gamei cromatice i se supune: nuante de roz, indigo, alb desavarsesc atmosfera. Esti o fire nonconformista? Joaca-te cu nuante de negru si alb- in „vecinatatea” rosului aprins, creeaza o atmosfera zen incitanta.

Citeste si:  Sufleu de urzici, placinta de stevie, salata de peste, pleurotus cu vin

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.