Decorare foaier

Un foaier este intrarea intr-o casa. Acel holulet mai mic sau mai mare care te duce de cele mai multe ori ins sufragerie. Designul atent si decorarea foaierului este deseori neglijata, intrucat aceste zone sunt considerate uneori a fi doar un spatiu de trecere. Dar este necesar sa tii minte ca foaierele sunt cele care le dau oaspetilor prima impresie in legatura cu casa ta. Si cel mai important, este locul in care ii intampini si locul care te intampina pe tine atunci cand ajungi acasa.
1. Ai putea incerca sa vopsesti foaierul intr-o culoare diferita de camele adiacente. Culorile calde par mai primitoare.
2. Este sfatuibil sa folosesti lumina cu ajustare a intensitatii. Desi ai nevoie ca foaierul sa fie bine luminat, nu vrei sa fie luminos. Daca vrei ceva de impact mare, experimenteaza un candelabru. Totusi, trebuie sa iei in considerare limitarea spatiului atunci cand alegi corpurile de iluminat.
3. Agata o oglinda in foaier pentru a-i arata caracteristicile atractive si pe celalalt perete si pentru a-i da efectul de spatiu marit.
4. Ai putea de asemenea sa agati o opera de arta, un tablou, fotografii sau o sculptura frumoasa pe masa foaierului.
5. Pentru a aduce putina viata spatiului acesta ai putea sa pozitionezi si plante inauntru. Este ideal sa iei in considerare acele plante care sunt inalte si al caror ghiveci nu ocupa prea mult spatiu pe podea.
Acestea ar fi principalele idei pe care vi le dam pentru a va decora micutul sau marele foaier asa cum trebuie, pentru a-l transforma intr-un loc cald si primitor, intrucat acesta este primul loc in care pasiti atunci cand ajungeti acasa, atat voi, cat si musafirii vostri. Si oricat de cliseu vi s-ar parea, sa stiti ca prima impresie chiar conteaza, mai ales cand vine vorba de casa, de decorare, de ordine si curatenie.
Urmatorul spatiu pe care oamenii apuca sa il vada dupa foaier este sufrageria, asa ca aveti grija sa existe o oarecare concordanta intre foaier si aceasta, sa nu para ca sunt desprinse una de alta ca si cand ar face parte din case diferite.

Citeste si:  Alege culoarea potrivita pentru peretii casei tale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.