Decorare holuri lungi

Please select a featured image for your post

Holurile lungi pot fi greu de decorat, confuzant chiar, dar daca te concentrezi pe o anumita tema atunci lucrurile se pot dovedi a fi chiar simple decat te astepti. Stilul tuscan inseamna concentrarea pe temele caselor vechi din Italia, care includ anumite culori specifice si materiale. Atunci cand decorezi un hol vrei cu siguranta sa pastrezi lucrurile simple, asa ca este important sa stii ce tipuri de accente poti folosi pentru a aduce stilul toscan in casa ta.
1. Vopseste holul in stilul toscan inspirat din Italia. Rosu aprins, albastru soft, violet soft, alb, bej si gri sunt toate culori care reprezinta stilul toscan.
2. Pozitioneaza o oglinda cu rama din metal la capatul holului. Va da senzatia de spatiozitate holului.
3. Stilul mediteranean combinat cu stilul toscan arata foarte bine, precum si combinarea culorilor mentionate mai sus.
4. Instaleaza un raft din lemn daca exista suficient spatiu. Poti folosi raftul pentru a aseza flori sau alte accesorii din stilul toscan.
5. Luminarea unui astfel de hol este de asemenea importanta.
Aplicarea unor anumite aplici este poate cea mai indicata. Si anumite lampi pot fi de asemenea folosite.
6. Operele de arta pot pune in evidenta si infrumuseta holurile.
7. Detaliile colorate sunt de asemenea importante.
8. Un astfel de hol este indicat sa fie luminos si cat mai liber.
Oricat ti-ar fi de greu, daca te implici putin lucrurile se vor dovedi la urma urmei a fi simple si vei decora un hol extrem de frumos. Nu lasa ideea decorarii unei astfel de hol sa te copleseasca.
Stilul toscan este doar o idee de decorare a unor astfel de holuri. Poti opta pentru oricare alt stil, indiferent care ar fi el, atata timp cat lucrurile ies cum vrei si tu esti multumita de holul tau. In fond si la urma urmei, tu esti cea care trebuie sa se bucure de modul in care arata holul tau. Mai mult decat atat, trebuie sa fie constienta de faptul ca holul este doar un culoar de trecere, nu o camera, pentru a o umple de mobila si accesorii.

Citeste si:  Piept de curcan cu sos de capsuni si salata de vinete cu nuci

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.