Decorare sufragerie cu accente din lemn

Sufrageria ta este un loc minunat de a-l petrece impreuna cu familia ta sau pentru a primi oaspetii. Cu siguranta vrei intotdeauna ca sufrageria ta sa fie confortabila si calduroasa. Asta poate sa fie facuta cu usurinta cu ajutorul accentelor din lemn. Daca faci renovari, sau planifici sa decorezi o sufragerie nou nouta, te poti baza intotdeauna pe accentele de lemn. Este minunat pentru orice buget, si se potriveste cu o varietate de stiluri, fie ca vorbim de cele rustice sau moderne si contemporane. Decorarea sufrageriei cu accente din lemn nu este un lucru greu de realizat. Poti fi ingrijorata, dar nu ai motive sa fii. Cu cateva sfaturi simple si putin ajutor, poti sa transformi sufrageria intr-o camera extrem de frumoasa.
Iata cateva sfaturi simple despre cum sa decorezi cu accente de lemn:
– Alege o tema pentru sufrageria ta. Alegerea accentelor de lemn va depinde in mare parte de tipul de design pe care il vei folosi. Daca planuiesti sa iti faci sufrageria mai rustica, poti opta cu usurinta pentru accentele din lemn care nu au finisaje, pentru a adauga putin farmec. Mobila de durata functioneaza cel mai bine pentru asta. Pentru un design modern si contemporan, alege lemn inchis cu margini curate. Punctul forte al design-ului contemporan este sa obtii un aspect finut. Daca vrei o sufragerie in stil meditaranean, atunci antichitatile sunt cele mai bune alegeri.
– O podea din lemn va crea accentele potrivite.
– Aranjeaza-ti tu singura casa. Lemnul are o calitate nereprosabila. Poti sa faci multe cu ele. Pentru design-uri mai moderne si mai contemporane, cele mai bune culori sunt alb si negru.
– Poti sa experiemntezi cu variate modele. Mobila ta nu trebuie sa fie toata din lemn. Daca planuiesti sa folosesti lemn pentru pereti, daca ii varuiesti vor arata mult mai bine.

Citeste si:  Tortilla de cartofi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.