Decorare sufragerie mica

Sufrageria este una dintre cele mai importante camere ale unei case, pentru este locul unde se „traieste” cel mai mult. Majoritatea sufrageriilor au nevoie sa fie multifunctionale si sa aiba suficient spatiu pentru a incapea confortabil intreaga familie, plus musafirii. Acest lucru este simplu de facut atunci cand sufrageria este mare. Totusi, este posibil sa nu ai o sufragerie spatioasa, in special daca traiesti la apartament. Din fericire, exista anumite lucruri pe care le poti face pentru a decora o sufragerie mica pentru a parea mai mare.
1. Alege culoarea pentru pereti potrivita. Culorile pot transforma o camera in mod dramatic. Camerele mici ar trebui sa fie vopsite cu tonuri de culori precum gri, albastru si verde. Griul este o culoare neutra si arata minunat in sufragerii, si merge de minune cu orice schema de culoare. Tavanul ar trebui sa fie vopsit intr-o nuanta mai deschisa decat peretii pentru a face camera sa para mai inalta si mai aerisita.
2. Atarna draperii langa tavan. Alege-le pe acelea care ajung pana la podea, pentru a crea iluzia de spatiu si inaltime intr-o camera mica.
3. Alege mobila corecta. Majoritatea companiilor de mobila construiesc anumite canapele special pentru apartamente.
4. Alege o mobila cu dubla folosinta.
5. Creaza un punct focal larg.
6. Foloseste oglinzi. Oglinzile deschid spatiul si reflecta lumina, facand camera sa para mai mare.

Citeste si:  Curcan cu sos de gutui si chiftelute de linte

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.