Decorare sufragerie

Fie ca traiesti intr-un apartament mic sau intr-o locuinta suburbana, o casa langa mare sau o vila la munte, sufrageria ta creaza o impresie de durata pentru oricine paseste in ea. Le spune familiei si prietenilor, oaspetilor daca esti formala si eleganta sau daca iubesti sa te distrezi. Seteaza starea pentru intreaga casa si ar trebui sa fie o reflectie a gusturilor personale ale proprietarilor.
O sufragerie poate sa fie aranjata in multe feluri. Pentru unii, acest spatiu este formal si perfect tot timpul, pentru a se putea intra si folosit atunci cand oaspetii vin. Pentru altii, serveste ca un loc confortabil pentru ca familia sa se uite la televizor, sa-si faca temele sau sa primeasca vizite.
Stilul de decorare a evoluat foarte mult. In timp ce retinem anumite elemente, sufrageria casual are mai multe ferestre pentru a oferi luminozitate si mobila mai confortabila. Simetria studiata este data de liniile mai soft, si de abundenta de culori.
O sufragerie mai casual are un caracter de nonsalanta. In timp ce mobila si materialele ar trebui sa fie coordonate, exista cateva reguli. Alegerile ar trebui sa fie guvernate de practicalitate. Alegerea mobilei si plasarea ei este mai putin structurata. Sa stai in jurul televizorului este de cele mai mult ori o necesitate, cu o masa pentru a manca. In sufrageria casei zilelor noastre, poate exista chiar si un calculator, pentru ca un birou sa fie mai proeminent.
Indiferent de scopul pe care il serveste sufrageria ta, culorile materialele, mobila si accesoriile ar trebui sa fie ceea ce iubesti. Ceea ce este seren si neutru, colorat si viu, ar trebui sa iti reflecte gusturile.
La urma urmei, aceasta este camera in care traiesti.

Citeste si:  Dovlecei cu nuca si curcan in sos de lamaie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.