Decorarea casei cu fotografii

Camera familiei este un centru in care familia sta si isi petrece timpul impreuna. De-a lungul anilor, familia ta a colectionat fara indoiala numeroase fotografii. Si majoritatea acelor fotografii stau in cutii sau stocate in albume pe masa sau intr-un dulap. Ce poti sa faci pentru a pune la vedere istoria fotografica a familiei?
Lasa fotografiile sa spuna povestea
Da, fiecare fotografie are o istorie in spatele ei. Cel mai usor mod de a lasa fotografiile sa spuna povestea pentru tine este sa le grupezi pe toate si sa le postezi pe perete. Dar desigur planificarea si stilul sunt neaparat necesare.
Organizarea fotografiilor se va face dupa an, dupa ocazie sau dupa eveniment. In acest mod vei incepe sa iti amintesti si sa recolectezi toate lucrurile care s-au intamplat in acel an.
Odata ce pozele tale au fost organizate dupa an si ocazie, acum este momentul sa le pui in rama. Tine minte ca daca ai numeroase fotografii, poti de asemenea sa le grupezi intr-o singura rama, punand mai multe poze mici intr-o rama mai mare. In acest mod poti reprezenta un an intreg printr-o singura rama, sau o luna sau o saptamana. Daca fotografiile sunt mai mari, atunci trebuie sa fii inventiva si sa te apuci sa mai tai din ele.
Odata ce ai ales fotografiile importante pe care vrei sa le afisezi si le-ai dimensionat, urmatorul pas ar fi sa achizitionezi ramele pentru acele fotografii. Planuieste sa cumperi diferite marimi si diferite tipuri de rame. Alterneaza ramele din metal cu cele din lemn. Dupa ce ti-ai ales ramele, incepe sa pui pozele in rame in functie de povestea fotografiilor. Aranjarea fotografiilor in ordinea cronologica este o idee minunata pentru o piesa de „conversatie”.
Atunci cand asezi fotografiile intr-un grup frumos pe perete, familia ta se va bucura de vederea fotografiilor. Peretele plin de fotografii va deveni centrul conversatiei multi ani de acum incolo. Asigura-te ca adaugi si fotografii recente. Munca ta grea si creativitatea vor fi rasplatite si prietenii se vor delecta cu acele fotografii. Fiecare fotografie si fiecare grup de fotografii va avea o poveste de spus.

Citeste si:  Proiectare casa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.