Decorarea casei pentru primavara

Primavara poate sa fie cel mai primitor moment al anului dupa o iarna lunga si rece. Capturarea atmosferei primaverii aduce spiritul aerului proaspat si bucurie in casa ta. Poti sa iti decorezi casa pentru primavara facand doar cateva micischimbari, adaugand putina deschidere si natura in camere, aducand culorile sezonului in casa.
1. Alege culori si imprimeuri pastelate si florale pentru a reflecta renasterea naturii in casa ta. Toate obiectele care reflecta aceasta tema a primaverii pot fi incorporate in casa ta cu un efort minim.
2. Improspateaza intreaga camera cu o noua culoare a peretilor. Culorile care sunt deschise si aerisite sugereaza deseori primavara. Cauta cateva nuante diferite din culoarea aleasa pentru a o alege pe cea care se coordoneaza cu culoarea existenta.
3. Pastreaza cateva plante de interior in casa. Plantele adauga o atingere a naturii in casa, adaugand culoare, caldura si echilibru. Una sau doua plante in fiecare camera le fac pe acestea sa para mai primitoare, si culorile frunzelor lor verzi reflecteaza frumusetea primaverii.
4. Foloseste materiale naturale si texturi care duc cu gandul la natura.
5. Pozitioneaza flori proaspete in camere. Mirosul si culorile lor aprinse ne amintesc ca primavara este in aer, peste tot. Foloseste o solutie speciala pentru ca florile sa reziste cat mai mult timp.
6. Lasa soarele sa intre in casa ori de cate ori poti. Inlocuieste draperiile geamurilor care sunt inchise la culoare si cu texturi greoi, cu unele ai deschise care sa dea senzatia de libertate. Daca sunt si in culori vii, cu texturi florale, atunci cu atat mai bine. Vei ilustra si mai bine aceasta tema a anotimpului in care ne aflam.

Citeste si:  Vine, vine primavara…

– Atunci cand faci cumparaturi pentru vopseaua peretilor, asigura-te ca te uiti la camera de cateva ori pentru a vedea ce anume se potriveste, daca lumina de afara patrunde inauntru, daca ai nevoie de o culoare mai deschisa sau mai inchisa, etc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.