Decorarea dormitorului unei adolescente

Cauti idei fresh pentru decorarea dormitorului unei adolescente? In acest articol vom incerca sa iti dam o mana de ajutor.
Camera unei adolescente trebuie sa fie practica, spatioasa si stilata. In ultimul, dar nu in ultimul rand, consideram ca o oglinda este absolut necesara in camera oricarei fete. Chiar daca nu optezi pentru o tema particulara, elementele de decor sunt foarte bine conectate creand interioare care sunt atat functionale, cat si estetice. Arunca o privire la sfaturile pe care ti le dam!
Nici o camera a unei domnisoare nu este completa fara putina stralucire. Un pat mare si luxos poate adauga stralucirea de care ai nevoie, mai ales daca acesta este accesorizat in mod corespunzator.
Ce adolescent sau adolescenta nu iubeste gadget-urile?Fata ta trebuie sa aiba suficient spatiu in care sa isi tina laptop-ul, sa stea comod in fata webcam-ului, sa aiba loc sa isi instaleze un mini cinema, sa vada filme cu prietenii, sa danseze, etc.
Daca adolescenta ta este mai artista, atunci dormitorul sau ar trebui sa aiba un aer mai bohemian. Acorda-i copilei tale oportunitatea de a se auto-exprima in dormitorul ei. Fie ca este vorba despre niste pereti viu colorati si pictati, de un candelabru frumos sau o opera de arta superba, este important pentru ea sa aiba o camera care sa o stimuleze din punct de vedere vizual.
O fata are nevoie de asemenea de niste locuri de depozitare versatile. Un birou si spatii de depozitare multiple sunt absolut necesare pentru orice adolescenta. Fetele au nevoie de un spatiu linistit pentru a studia, dar au nevoie si de o zona pentru a arata fotografiile cu prietenii, cartiel preferate, etc.
Un alt sfat pe care putem sa ti-l dam este sa te joci cu modelele. Dormitorul unei adolescente trebuie sa fie fresh, cu culori aprinse si un amestec de modele florale. Nu uita de asemena ca materialele trebuie sa fie unele frumoase, speciale.
Atunci cand ii decorezi camera fetei tale, trebuie sa tii cont de lucrurile care ii plac ei, de lucrurile care o reprezinta pe ea.

Citeste si:  Feng Shui pentru camera copilului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.