Decorarea sufrageriei

Sufrageriile sunt camerele din casa in care primesti oaspetii, te retragi noaptea sa te relaxezi si sa citesti o carte, sa te uiti la televizor sau sa vezi un film, asculti muzica si multe altele. Asa ca poti sa vezi de ce trebuie sa ai atata grija de felul in care o aranjezi.
Mai mult decat des, televizorul devine punctul focal al sufrageriei. Acest lucru este minunat daca petreci tot timpul uitandu-te la televizor, dar nu e asa de bine daca vrei sa iti transformi sufrageria intr-o camera multifunctionala. Unii oamenii iti permit luxul sa aiba o camera de familie, unde isi tin televizorul si las sufrageria pentru ocazii mai formale si primiri de oaspeti. Indiferent care este cazul, sufrageria este deseori camera in care oamenii ne judeca gusturile. Asa ca ar trebui trebuie sa iti faci sufrageria sa reflecte personalitatea ta, interesele tale, sa iti evidentiezi colectiile. Nu trebuie sa aduci in sufragerie numai lucrurile care se poarta la momentul respectiv, ci lucrurile care iti fac tie placere.
De la o sufragerie contemporana la un confort stilat – poti sa transformi intr-un rai de antichitati, folosind materiale frumoase si wallpaper-ururi.
Stilul anilor 1970 intr-o sufragerie contemporana – de la stilul anilor 1970 la cel contemporan. Poti ajunge foarte usor in secolul 21, doar cu cateva mici accesorii si artificii pe care le afli fie de pe internet, daca te documentezi putin, fie din revistele de specialitet. Acolo poti afla ce anume se poarta si ce nu in materie de design interior.

Citeste si:  Deserturi rapide si dietetice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.