Decorarea unei case inchiriate

Exista multe show-uri de televiziune despre decorarea caselor si singurul lucru pe care l-am observat intotdeauna este acela ca sunt orientate sau destinate pentru oamenii care au propria lor casa. Intelegem logica din spatele acestui lucru, insa exista un numar mare de oameni care inchiriaza apartamentele sau casele lor.
Atunci cand vine vorba de proprietari, exista o gama larga, insa inainte sa te decizi asupra unui proprietar anume, discuta cu toti. Intreaba-i ce parere au despre adaugarea catorva elemente de design in casa. Daca parchetul este vechi intreaba-l pe proprietar daca il poti inlocui. Fiecare modificare pe care o faci in casa trebuie sa fie autorizata de proprietar.
O alta modalitate de a aborda renovarile casei este sa te oferi sa faci munca in locul lui.
Daca preferi sa vopsesti si sa decorezi pe cont propriu, asigura-te ca ai permisiunea proprietarilor inainte sa faci asta. Multi iti vor permite sa vopsesti atata timp cat la predare vopsesti cu culoarea initiala. Acesta nu este un lucru rau daca planuiesti sa stai ceva timp in respectivul apartament, dar daca ai de gand sa stai putin, nu se merita investitia si cheltuielile.
Daca nu esti foarte norocoasa, probabil ca ai o casa inchiriata cu o podea veche, care este plina de pete care arata foarte urat. Sa schimbi podeaua poate sa fie o investitie destul de scumpa, asa ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a opta pentru aceasta varianta de renovare.
In mod evident, atunci cand inchiriezi o casa sau un apartament, iti vei aduce cu tine propria mobila atunci cand te muti. Atunci cand incepi sa iti decorezi propriul spatiu inchiriat, gandeste-te la lucrurile pe care le poti lua cu tine.
Fiecare piesa de decor are o piesa cheie, fie ca este vorba de o fotografie, o piesa de mobilier, etc. Decorarea unei case inchiriate nu este diferita fata de decorarea propriei case. Vei avea o piesa cheie si vei profita de acest lucru.
O recomandare pe care o facem cu o piesa inchiriata este sa te asiguri ca este o piesa versatila, fie o fotografie, fie o canapea, care se poate potrivi o varietate de spatii.

Citeste si:  Transforma-ti casa intr-un spatiu in care sa te simti bine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.