Decorari interioare

Un proiect de decoratiune interioara va fi mult mai de succes daca acorzi atentie catorva linii mari. Odata ce ai invatat bazele design-ului interior, poti crea camere care sa functioneze intr-adevar.
Ai pasit vreodata intr-o camera care este plina de lucruri frumoase, dar care pur si simplu nu se potriveau? Sansele ca acea persoana care a decorat acea incapere sa aibe un gust minunat sunt mari, dar pur si simplu nu stie bazele design-ului interior. Majoritatea oamenilor gresesc la aceasta categorie, dar nu trebuie sa fii si tu unul dintre ei.
Majoritatea dintre noi stim ceea ce ne place, dar nu avem idee cum sa le punem impreuna pentru a crea o camera primitoare si calda atunci cand decoram. Vei invata bazele decorarii interioare si vei castiga incredere pentru a pune in practica ideile minunate pe care le ai si sa le foloseste impreuna pentru a crea un look impunator.
Adu-ti aminte, atunci cand decorezi ar trebui sa te bucuri de calatoria pe care o faci si sa nu o vezi ca pe o sarcina care trebuie indeplinita. Atunci cand incepi un proiect de decorare interioara trebuie sa te si distrezi. In timp ce inveti regulile design-ului interior trebuie sa fii tot timpul constienta de faptul ca interioarele pe care le creezi trebuie sa-ti reflecte stilul tau de viata si gusturile.
Atunci cand te apuci de decorarea interioara a unei incaperi trebuie sa fii atenta la:
– proportie
– balanta
– contrast
– ritm
– armonie
– textura si material
Proportiile trebuie sa fie bine stabilite si raportate la elementele din jur.
Balanta se refera la aranjamentul obiectelor care creaza un sentiment de egalitate in camera. Balanta obiectelor poate sa fie fie asimetrica, fie simetrica.
Contrastul poate fi folosit pentru a crea interes in camera. Decorul din camera ta ar trebui sa fie mentinut in acelasi stil, dar sa varieze in elementele de culoare, material si marime.
Ritmul este important pentru a nu face incaperea sa para plictisitoare.
O camera armonioasa va fi atinsa atunci cand regulile scarii, balantei, constrastului si ritmului vor fi urmate.

Citeste si:  Dulciuri cu visine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.