Decoratiuni pentru petrecerea din gradina

In zilele frumoase de vara e pacat sa nu  organizam macar o data sau de doua ori pe vara, o petrecere in gradina. Petrecerea in aer liber inseamna distractie, este usor de organizat si in plus lumea se destinde mai mult, deci succesul petrecerii este garantat.

Daca ai o suprafata disponibila pentru a organiza un astfel de moment de relaxare, cu siguranta te gandesti deja ce o sa pregatesti la masa si cum sa decorezi gradina, ca totul sa arate foarte bine.

Citeste si:  Mituri dietetice: Caloriile Negative

Astazi, nu ne-am oprit la meniu, dar in schimb ne-am gandit la decoratiuni si dupa ce am studiat, ne-am gandit sa va prezentam cateva decoratiuni pentru o atmosfera magica.

Decor pentru petreceri in gradina

Florile, mereu au menirea de a transforma un spatiu, daca sunt mai multe cu atat mai bine. Le putem pune intr-o vaza sau in mai multe paharele mici, atmosfera se va schimba imediat.

Citeste si:  Te-ai mutat, cum amenajezi?

 

Decor pentru petreceri in gradina pentru copii

Daca vorbim de o petrecere care are loc ziua, un „ingredient” esential e culoarea. Alegeti cateva culori care se pot combina, nu prea multe (maxim 3) si decorati cu : baloane, stegulete, servetele,umbrelute, etc. Efectul va fi unul „Waww!”

Decor pentru petreceri in gradina bar

Masa cu bauturi, este un alt „ingredient” care ne poate ajuta la  „decorarea” petrecerii. Folositi recipiente transparente, decorate cu fructe, gheata si flori, iar impactul vizual va fi unul pe masura.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.