Decoratiunile acestui an

In 2008 specialistii va sfatuiesc sa va indreptati atentia catre materiale naturale in decorarea interioarelor. De exemplu pentru cei care locuiesc in Florida, pot folosi frunze si tulpini de palmier pentru decorarea exterioara si interioara a caselor. Puteti folosi materiale specifice zonei in care locuiti, incepand de la cactusi si terminand cu conuri de brad. Evident materialele naturale sunt foarte scumpe asa ca puteti apela si la copii artificiale care sa imite aproape perfect naturalul. Puteti folosi lambriuri de pal melaminat si vor avea acelasi efect ca si cele naturale, atata timp cat optati pentru o culoare adecvata. Daca nu gasiti scoici sau corali naturali merg foarte bine si cei din plactic, bine facuti. Asa veti fi si ecologisti.
Un artificiu de efect este construirea unui semineu fals deasupra caruia sa va puneti televizorul plat. Nu uitati sa contrabalansati tehnologia, electronicele cu operele de arta.
Si bucataria merita o atentie speciala in acest an pentru ca ea nu trebuie sa fie doar un loc exclusiv practic. Aduceti arta in bucatarie, aduceti culoare si textura. Niste printuri interesante vor acoperi cu succes un perete liber transformandu-l in punct focal.
Continuitatea culorii este importanta, nu se mai poarta peretii colorati diferiti. Va sfatuim sa va vopsiti tavanul in aceeasi nuanta ca si restul peretilor. In materie de culoare nu se mai poarta peretii albi. Puteti alege culori mai indraznete pentru fiecare camera in parte in functie de preferinte. Albastrul pal, galbenul mustar sau olivul sunt alternative interesante. Pentru continuitate alegeti nuante de aceeasi intensitate in interioarul dar si in exteriorul camerei.

Citeste si:  Gradina pentru toti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.