Design cat mai placut

Indiferent de dimensiunile pe care le are locuinta ta, gandeste-te la ea in acest fel: apartamentul tau este panza pe care iti poti „picta” propriul stil de viata si de design interior, cu toate accesoriile pe care doresti sa le ai in incaperi, atat pentru confortul tau, cat si pentru al celor pe care ii iubesti si la care tii.
Acasa, un termen atat de simplu, este echivalent cu spatiul in care iti permiti sa fii asa cum esti. Poti elibera, in sfarsit, „eul” real de „chipul” pe care fiecare dintre noi il cream pentru a face fata lumii exterioare.
Casa ta devine in acest fel locul in care gandurile si visele tale se intalnesc si se dezvaluie intr-o atmosfera confortabila. In primul rand, indiferent de stilul de design interior pe care il alegi, acesta ar trebui sa reflecteze propria personalitate si felul tau de a fi.
Orice stil poate fi modelat astfel incat sa se potriveasca oricarei personalitati, activitati, preferintelor si gusturilor persoanelor care locuiesc in aceeasi casa cu tine.
In cazul in care scopul tau principal este acela de a aduce un plus de confort in schema decorativa pe care ai ales-o si ai aplicat-o, cauta idei care sa te ajute sa „indulcesti” liniile drepte, colturile ascutite si atmosfera putin prea rigida. In acest fel, vei reusi sa iti intampini membrii familiei, la fel ca si oaspetii, cu bratele deschise.
Draperiile si pernele decorative pot face minuni. Acelasi lucru se poate spune si despre o canapea spatioasa sau despre scaunele cu spatare confortabile. Un detaliu deosebit il reprezinta o biblioteca, in care nu doar cartile, ci si rafturile in sine, organizate cat mai eficient posibil, pot fi folosite pentru afisarea unor obiecte care au o anumita semnificatie personala si aduc un plus de confort.
Obiectele „naturale”, cum ar fi cele din lemn, sticla, ceramica, bumbac si matase, reprezinta alegeri excelente in momentul in care ceea ce te intereseaza este sa creezi o atmosfera relaxanta, confortabila si cat mai placuta posibil pentru toti membrii familiei tale.

Citeste si:  Casa ta - placuta si practica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.