Design filipinez

Design-ul filipinez este din ce in ce mai prezent in casele oamenilor din intreaga lume. Iata cateva dintre trucurile acestui tip de decor.
– In interiorul design-ului, punctul focal este important in fiecare camera. Poate sa fie o fereastra mare sau vopsirea sau o piesa de arta interesanta. In sufrageria ta, aranjeaza mobila in jurul punctului focal. Pune cea mai mare piesa a mobilei prima, cum ar fi canapeaua, apoi continua cu piesele mai mici ale mobilei.
– Ia in considerare marimea sufrageriei atunci cand cumperi mobila. Nu cumpara piese de mobilier prea mari daca incaperea nu este suficient de mare. Va face camera sa para mai mica si mai inghesuita. Si nu cumpara de asemenea mobila prea inalta daca tavanul tau este jos, pentru ca nu vei face altceva decat sa il faci sa para si mai jos.
– Daca planuiesti sa pui cateva rame, poze, tablouri pe pereti este o idee buna sa le grupezi dupa tema si sa le aranjezi intr-o rama imaginara. Ele pot fi punctul focal al camerei.
– Multi filipinezi tind sa cumpere mobila sufrageriei in functie de canapea, doua scaune la fel care sa se potriveasca cu masuta de cafea. Fii totusi diferita, nu potrivi chiar totul.
– Daca planuiesti sa pui un candelabru in sufragerie, atunci trebuie sa iti spunem sa nu il pui prea sus.
– In afara de sursa de lumina directa deasupra mesei, adauga putina lumina si in jurul camerei pentru a face atmosfera mai placuta.
– Este ok sa pui pozele cu familia in sufragerie, insa nu pune prea multe, in special diplome de la scoala si trofee. Ele isi gasesc mai bine locul in dormitor.
– Evita lumina alba in sufragerie. Acolo probabil ca este locul in care mai si cinezi, asa ca trebuie sa stii ca alimentele arata mai bine sub lumina galbena. Sau, totusi, poti sa le combini pe ambele.
– Inainte sa cumperi un set de cinat, asigura-te ca ai aruncat o privire asupra spatiului din jur. Asigura-te ca ai suficient spatiu in incapere, chiar daca vei ocupa o mare parte din camera. Design-ul interior are multe legaturi cu ergonometria, nu numai cu infatisarea.

Citeste si:  Alergie la plantele de apartament

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.