Design frumos cu bani putini

Majoritatea dintre noi iubeste sa se uite la televizor si sa vada miraculoasele transformari pe care le sufera casele. Avem tendinta sa credem ca este greu sa facem acele schimbari de unii singuri si ca sunt costisitoare de asemenea.
Exista o multime de motive pentru care trebuie sa iti doresti sa iti decorezi tu singura casa. In primul rand, trebuie sa te gandesti ca vei cheltui mai putini bani si in al doilea rand, vei putea sa faci exact schimbarile care iti plac. Daca locuinta in care stai nu reflecta faptul ca tu ti-ai schimbat gusturile si modul de viata, atunci vei avea nevoie sa transformi casa veche intr-una una si asta cu un buget relativ redus. Stilul country sau asiatic ar putea fi un inceput destul de bun. Gasirea unei noi locuinte ti-ar da mai multe batai de cap si ai cheltui mult mai mult. Indiferent ce motiv ai pentru a-ti redecora casa, poti face o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le schimbi sau lucrurile care ai vrea sa se intample. Dupa ce lista este gata, ar trebui sa calculezi banii pe care esti dispusa sa ii cheltui. Daca angajezi pe cineva rezulta a fi mult prea scump, atunci poti sa o faci tu singura, documentandu-te cu atentie inainte. Acesti factori ar trebui sa fie luati in considerare atunci cand ai un buget redus pentru decorarea casei.
Cea mai ieftina ideea de decorare este aceea de a-ti curata casa. Arunca tot ceea ce nu iti mai trebuie si elibereaza-o. Vei avea nevoie sa cureti toate suprafetele din si din afara casei. Exista solutii speciale pentru curatat pentru diferite suprafete din casa. Poti de asemenea sa iti cumperi alta mobila. Schimbarea temei casei sau renovarea unei case in ceva nou, sau imbunatatirea bucatariei sau baii sunt idei ieftine de redecorare a unei case. Poti vinde acele lucruri vechi care nu iti mai plac sau de care nu mai ai nevoie, pentru a scapa de ele si pentru a mai face rost de bani. Poti incepe prin a vinde ceea ce ai prin garaj, daca dispui de asa ceva.
Vopsirea casei atat pe interior, cat si pe exterior ar trebui sa fie urmatorul lucru de facut pe lista. Culori noi- noute te vor ajuta sa iti faci casa sa para mai curata si mai spatioasa. Cand vei alege culorile pentru casa, nu uita sa faci ceva care sa impresioneze la usa de la intrare. Distreaza-te tot timpul in care iti renovezi casa.

Citeste si:  Armonia dintre gustul lui si gustul ei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.