Design inteligent

Odata ce ai luat decizia de a-ti construi sau de a-ti cumpara o casa, cel mai mare pas pe care trebuie sa il faci este amenajarea ei.
1. Pune pe hartie ceea ce iti doresti
Trebuie in primul si in primul rand sa decizi ce fel de casa vrei sa ai.
Atunci cand iti dai seama ceea ce iti doresti, pune pe hartie imediat.
2. Creaza propria ta lista cu elemente de design
Atunci cand creezi o lista cu elemente pentru decor, incepe cu lucrurile de baza: numarul de dormitoare, numarul de bai, numarul de sufragerii, numarul de holuri, etc.
Odata ce ai intocmit lista de baza, apuca-te de treaba.
3. Decoreaza cu bugetul tau in cap
Probabil ca ai alocat un anumit buget pentru decorarea casei, asa ca atunci cand te duci la cumparaturi, tine minte cat cheltui si cat ma poti cheltui.
4. Decoreza astfel incat sa se potriveasca gusturilor tale
Locul tau este unic. Casa ta trebuie sa fie locul in care te simti cel mai bine, in care te relaxezi si iti petreci cele mai frumoase momente. Lasa-ti personalitatea sa se regaseasca in fiecare incapere a casei tale.
5. Maximizeaza eficienta spatiului
Atunci cand te apuci sa decorezi casa, asigura-te ca nu o incarci prea tare. Spatiul este foarte important pentru a nu iti da senzatia de sufocare.
Cam acestea ar fi principalele elemente ale decorarii inteligente a unei case. Incercati sa gasiti un echilibru intre ceea ce se poarta si ceea ce va doriti voi. Este important sa va simtiti bine in casa voastra.

Citeste si:  (P)Răcorește-te cu stil în orice moment, cu noile vinuri spumante ZAREA din colecția I Love

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.