Dormitor de vedeta

Fie ca petrec ore intregi in fata camerelor sau la munca, fiecare star are nevoie de un loc chic in care sa isi incarce bateriile dupa o zi lunga. Spatiile private ale vedetelor sunt diverse in functie de talentele lor.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick au un dormitor cu pereti albi, si draperii cu accesorii colorate, incluzand o lampa stilata si un fotoliu vintage de culoare verde. Designerul Eric Hughes este cel care a creat acest dormitor relaxant al celor doua vedete. Restul apartamentului este plin de stralucire, folosind tonuri mute.

Citeste si:  Design cat mai placut

Dormitorul legendarului designer Ralph Lauren este o escapada tropicala, completata cu un pat incredibil si cu draperii superbe. Ralph a optat pentru o lampa inalta de podea.

Cunoscuta pentru stilul sau exuberant, Donatella Versace are un dormitor la Milano care este eclectic, o combinatie dintre modern si clasic. Spatiul mare al dormitorului dispune de un pat din metal creat de Julian Schnabel, o masuta neagra de Versace si un tablou de Giorgio Chirico.

Starul din Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo l-a ales pe designerul Martyn Lawrence Bullard pentru a crea un dormitor frumos. Pompeo a gasit patul la unul din magazinele sale pariziene preferate, Caravane Chambre 19, si accesorizat cu stilul antic egiptean.

Citeste si:  Decorarea in stil Feng Shui

Dormitorul bine luminat al lui Meg Ryan este unul extrem de frumos. Liniile vintage, piesele simple de iluminat, si usile culisante creaza un aspect rustic. Patul a fos creat de Marsha Russell si facut de Herrick & White.

Modelul Cindy Crawford l-a insarcinat pe decoratorul Michael S. Smith pentru a-i crea casa din Malibu pe care o imparte cu sotul sau Rande Gerber. Dormitorul celor doi combina elemente traditionale, precum lemnul de culoare inchisa, un semineu, etc, cu atingeri eclective precum cuverturi brodate, rezultand intr-un spatiu sofisticat, dar totusi confortabil.

Citeste si:  Feng Shui impotriva energiei negative

Actrita Alexandra Wentworth si-a rugat o buna prietena, care este si designer, pe numele sau Elizabeth Martin, pentru a o ajuta sa decoreze casa sa din Washington, D.C. pe care o imparte cu starul din Good Morning America, George Stephanopoulos. In dormitorul celor doi materialele, culorile vii de pe fotoliu si pernele de pe pat adauga o doza de energie camerei creata intr-o paleta neutra de culori.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.