Dormitor de vedeta

Fie ca petrec ore intregi in fata camerelor sau la munca, fiecare star are nevoie de un loc chic in care sa isi incarce bateriile dupa o zi lunga. Spatiile private ale vedetelor sunt diverse in functie de talentele lor.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick au un dormitor cu pereti albi, si draperii cu accesorii colorate, incluzand o lampa stilata si un fotoliu vintage de culoare verde. Designerul Eric Hughes este cel care a creat acest dormitor relaxant al celor doua vedete. Restul apartamentului este plin de stralucire, folosind tonuri mute.

Citeste si:  Dietele urmate de Sandra Bullock si Brad Pitt

Dormitorul legendarului designer Ralph Lauren este o escapada tropicala, completata cu un pat incredibil si cu draperii superbe. Ralph a optat pentru o lampa inalta de podea.

Cunoscuta pentru stilul sau exuberant, Donatella Versace are un dormitor la Milano care este eclectic, o combinatie dintre modern si clasic. Spatiul mare al dormitorului dispune de un pat din metal creat de Julian Schnabel, o masuta neagra de Versace si un tablou de Giorgio Chirico.

Starul din Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo l-a ales pe designerul Martyn Lawrence Bullard pentru a crea un dormitor frumos. Pompeo a gasit patul la unul din magazinele sale pariziene preferate, Caravane Chambre 19, si accesorizat cu stilul antic egiptean.

Citeste si:  Macaroane cu branza

Dormitorul bine luminat al lui Meg Ryan este unul extrem de frumos. Liniile vintage, piesele simple de iluminat, si usile culisante creaza un aspect rustic. Patul a fos creat de Marsha Russell si facut de Herrick & White.

Modelul Cindy Crawford l-a insarcinat pe decoratorul Michael S. Smith pentru a-i crea casa din Malibu pe care o imparte cu sotul sau Rande Gerber. Dormitorul celor doi combina elemente traditionale, precum lemnul de culoare inchisa, un semineu, etc, cu atingeri eclective precum cuverturi brodate, rezultand intr-un spatiu sofisticat, dar totusi confortabil.

Citeste si:  Alege culoarea potrivita pentru peretii casei tale

Actrita Alexandra Wentworth si-a rugat o buna prietena, care este si designer, pe numele sau Elizabeth Martin, pentru a o ajuta sa decoreze casa sa din Washington, D.C. pe care o imparte cu starul din Good Morning America, George Stephanopoulos. In dormitorul celor doi materialele, culorile vii de pe fotoliu si pernele de pe pat adauga o doza de energie camerei creata intr-o paleta neutra de culori.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.