Dormitor elegant

Dormitorul este cea mai importanta camera a casei. Acesta este locul unde te odihnesti, asa ca fii pregatita sa il decorezi corespunzator pentru a-ti da puterea de a infrunta lumea in fiecare zi. Dormitorul etse locul unde te poi relaxa si poti evada de problemele cotidiene citind o carte, o revista sau pur si simplu uitandu-te la televizor. Uneori, in dormitor rasar cele mai bune idei. Prin urmare, aceasta camera merita cele mai bune atingeri de design interior pentru a fii confortabila si eleganta in acelasi timp.
Iata cateva lucruri importante de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti decorezi si amenajezi dormitorul:
1. Pe primul loc se afla evident, patul.
Un dormitor nu este posibil daca nu exista un loc unde poti sa dormi. Un part este o parte importanta a unei camere si cu siguranta iti doresti un pat confortabil pentru a putea sa dormi profund noaptea si sa fii fresh dimineata.
Pentru inceput trebuie sa te hotarasti asupra stilului de decorare al casei si, al dormitorului. Fie ca este un design minimalist, clasic sau contemporan, trebuie sa alegi un pat care sa iti sustina greutatea si sa fie pe marimea ta. Apoi, trebuie sa te gandesti sa iti protejezi corpul, asa ca trebuie sa fii atenta la detalii, la finisaje.
2. Un alt lucru care nu trebuie sa lipseasca din nici un dormitor este sifonierul.
Sifonierele sunt poate la fel de importante ca si paturile. Ele au functia de a-ti pastra hainele, a le depozita corespunzator. Designul sifonierul poate sa fie creat in ton cu patul. Marimea lui depinde de gusturile tale, de ceea ce iti doresti, de spatiul de care dispui si de cantitatea de haine pe care vrei sa o depozitezi. Deci, aceasta este o alegere strict subiectiva si personala. Poti sa alegi un sifonier care sa fie pana in tavan, insa vei avea ceva probleme sa ajungi la el.
3. O masuta, fie ea de televizor sau de cafea, trebuie sa fie prezenta in fiecare dormitor
Se spune ca aceasta este obiectul de mobilier care este cel mai dominat de catre femei. Diferite produse de makeup, parfumuri, accesorii, produse de infrumusetare, toate se gasesc la un moment dat pe aceasta masuta. De obicei, acestea vin insotite de o oglinda.
Si masuta poate de asemenea sa aiba acelasi design cu patul si sifonierul.

Citeste si:  Ciorba de fasole cu arahide si sos Tabasco

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.