Dormitor Feng Shui

Un bun dormitor in stil Feng Shui este un dormitor care promoveaza o energie armonioasa si senzuala. Un dormitor bun din punct de vedere al Feng Shuiului este un dormitor care te invita inauntru, te excita si te calmeaza in acelasi timp, un dormitor in care te simti comoda, fie ca vrei decat sa dormi putin, fie sa iti faci somnul de noapte sau sa faci dragoste in mod pasional.
Pentru a crea un dormitor bun din punct de vedere al Feng Shuiului poti folosit o varietate de instrumente simple si practice, precum cele ce urmeaza:
1. Renunta la televizor, calculator sau echipamente de exercitii fizice in dormitor.
Energia buna este distrusa cand unul dintre acele lucruri este prezent in dormitor.
2. Deschide ferestrele des sau foloseste un purificator de aer de o calitate buna pentru a pastra aerul curat si plin de oxigen.
Fii atenta cu calitatea aerului pe care il inspiri. Nu poti sa ai un bun feng shui in dormitor daca aerul este unul poluat.
3. Lumineaza-ti camera in diferite moduri, sau foloseste ceva pentru a ajusta energia
O iluminare a incaperii este extrem de importanta.
4. Foloseste culori calde pentru a atinge o balanta in dormitor
Dormitorul decorat in stil feng shui este echilibrat. Culorile cele mai bune sunt cele calde, care induc o stare de somnolenta.
5. Urmareste regulile de baza ale feng shuiului pentru pat
7. Tine usa de la dormitor inchisa pe timp de noapte.
Acelasi lucru este recomandat si cu usile de la dulapuri. In acest fel, fluxul de energie iti vor intari sanatatea, precum si sanatatea relatiei.
Ideea unui dormitor perfect din punct de vedere al Feng Shuiului pot sa aduca diferite imagini ctre oameni diferiti, dar cu totii vor avea un lucru in comun: placere si visare.

Citeste si:  Rosul catelului ne innebuneste?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.