Cum sa aducem energia pozitiva intr-un birou

Energie pozitiva la birou
Energie pozitiva la birou planta aloe vera
 

Plantele nu trebuie sa lipseasca de la birou, cum nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa. S-a demonstrat deja ca anumite plante pur si simplu iti provoaca o pofta de viata, te relaxeaza si te energizeaza doar prin simpla lor prezenta, iar specialistii in Feng Shui le recomanda cu incredere.

Ce plante aduc energia pozitiva intr-o casa? Ei bine, rozmarinul, bambusul, levantica, aloe vera si menta, poate fi o alegere potrivita.  Rozmarinul, se crede ca aceasta planta atrage dragostea si ajuta la purificarea aerului din casa sau de la birou si are proprietati de vindecare extraordinare. De asemenea, incurajeaza o stare de bine  si imbunatateste memoria.

Citeste si:  Cotlete de porc pane la cuptor

Menta, aceasta planta ajuta sa ai prosperitate financiara si sa ai o comunicare perfecta cu colegii de munca, dar si cu  membrii familiei, asa ca aseaz-o in casa ta chiar de astazi.

Aloe Vera, s-a demonstrat ca  creste nivelul de oxigen din camera si purifica aerul.

Bambusul aduce  noroc si de mii de ani, chinezii ii acorda un binemeritat loc fruntas  printre alte plante. Specialistii in Feng Shui recomanda asezarea bambusului in colturile camerei sau in birou. Trebuie sa ai totusi grija sa nu le asezi in lumina directa a soarelui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.