Feng-Shui in baia ta

Este foarte adevarat ca nu in baie petreci cele mai multe ore, dar cateodata sunt si cele mai importante, deoarece aici de poti relaxa cel mai repede si cel mai bine. Dar pentru a reusi sa petreci clipe frumoase si relaxante trebuie sa respecti cateva reguli de feng-shui.
In baie trebuie sa predomine ordinea desavarsita si sa nu curga robinetele, deoarece apa reprezinta banii tai. De asemenea, nu trebuie sa pastrezi bijuterii si obiecte de culoare rosie, pentru ca acesta simbolizeaza focul aflat in conflict cu apa.
Camera de baie trebuie sa fie cat mai simpla si in niciun caz decorata excesiv. Te va face sa te simti mult mai bine un peisaj acvatic, cateva scoici si o planta cu frunze rotunde, daca lumina permite. Sunt recomandate plantele de interior, in special cele carora le place umezeala.
Expertii mai recomanda ca obiectele din baie sa aiba colturile rotunjite, iar vasul de WC sa fie acoperit cu capacul. Si usa baii trebuie sa fie inchisa, tot pentru a nu avea pierderi de energie si implicit de bani. Sunt indicate formele patrate si cubice si culorile crem si maro, de pamant.

Citeste si:  Refolosire periuta de dinti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.