Feng Shui in bucatarie

Practicantii Feng Shui-ului privesc bucataria ca o metafora pentru starea de bine a unei persoane. Cu cat bucataria ta este mai calda, mai primitoare, mai curata si mai eficienta, cu atat vei fi mai sanatoasa. Daca vrei sa fii sanatoasa din punct de vedere emotional, fizic si spiritual, arunca o privire la sugestiile de mai jos pentru crearea unui feng shui bun pentru bucatarie:
– Foloseste-ti vasele cat de mult poti. Acestea reprezinta abilitatea ta de a-ti maximiza potentialul. Cu cat gatesti mai des, cu atat cu atat iti va fi mai usor sa profiti de oportunitatile sanatatii, bogatiei si dragostei.
– Nu pozitiona cutite si foarfece in bucatarie. Energia acestor instrumente pot crea conflict si anxietate. Depoziteaza cutitele intr-un suport din lemn si depoziteaza foarfecele intr-un sertar.
– Pastreaza mancarea proaspata afara. Un bol cu fructe proaspete iti va dezvolta sanatatea fizica si emotionala.
– Nu lasa gunoiul sa se acumuleze in bucatarie. Gunoiul din bucatarie se poate manifesta in viata ta ca exes de greutate. Daca vrei sa tii kilogramele departe, scoate gunoiul din sertare, de peste tot. Organizeaza spatiile de depozitare.
– Pastreaza un sertar in care sa depozitezi tot ce nu mai ai nevoie in casa ta. Asigura-te doar ca acel sertar se inchide si se deschide cu usurinta.
– Trebuie sa ai o imagine clara a usii de la intrare in timp ce gatesti. Nu numai ca vei fi mai relaxata in timp ce pregatesti mancarea, dar vei fi mai capabila sa vezi oportunitatile din celelalte zone ale vietii tale.

Citeste si:  Supa-crema de sfecla rosie cu pere si rata cu masline

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.