Feng Shui in sufragerie

Exista cateva lucruri de baza pe care le poti face pentru a crea o sufragerie armonizata in stilul feng shui. Daca iti doresti sa faci asta tu singura, fara ajutorul vreunui expert, atunci ar trebui sa citesti si sa aplici informatiile care te vor ajuta.
Un prim lucru important este sa evaluezi scaunele si pozitia canapelelor. In mod ideal ele ar trebui sa fie pozitionate catre sa, sau cel putin sa nu stai niciodata cu spatele la ea. Oamenii care se afla in sufragerii in stil Feng Shui ar trebui sa fie capabili intotdeaunas a vada usile de acolo de unde stau fara sa se intoarca la ea.
Colturile sau zonele inchise ar trebui sa fie luminate prin folosirea combinatiilor de culori, plante, oglinzi sau lumina. In acest fel se va atrage energia chi.
Televizorul sau alte obiecte bazate pe metal nu ar trebui sa aibe o pozitie centrala in sufrageria de tip feng shui. Un semineu ar fi un element ideal pentru a fi in centrul camerei. Este important ca sufrageria sa invite oamenii sa aibe conversatii si ar trebui sa ii faca sa se simta confortabili si relaxati.
Oglinzile sunt un element important care trebuie sa fie luat in considerare in sufrageria de tip feng shui. O oglinda pozitionata strategic poate sa aduca multe avantaje in casa. Poate sa aduca mai multa lumina in casa, unui punct specific sau sa reflecte elementul simbolic. Poate de asemenea sa faca camera sa para mai mare si poate sa fie folosita sa reflecta usa, permitandu-ti sa o vezi dintr-u punct ales.
Sufrageria in tip feng shui ar trebui sa aiba o masa principala care sa fie curata si sa invite oamenii sa stea la ea. In afara de asta, masa simbolizeaza sanatatatea si prin urmare ar trebui sa fie curata si neteda. Pozitionarea florilor naturale sau plantelor pe ea ar trebui sa fie bune pentru sanatatea oamenilor care stau la ea.
In Feng Shui, o sufragerie este creata ca o camera de oportunitate. Atunci cand un prieten vechi sau vecin iti bate in mod surprinzator la usa, sufrageria ar trebui sa fie una din primele camere in care ei intra si se bucura. Acesta este locul oportunitatii si potentialului.

Citeste si:  Decorari interioare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.