Feng Shui pentru bogatie

Feng Shuiul este cunoscut de mii de ani ca fiind o arta. Se bazeaza pe teoria manipularii energiei prin pozitionarea obiectelor in casa. Aceste pozitionari creaza echilibru si armonie.
Fiecare camera a casei ar trebui sa aibe cate ceva care sa reprezinte bogatia. Bogatia este de asemenea reprezentata de culoarea violet, si include concepte de abundenta, si abilitatea de a primi.
1. Forta apei
Apa miscatoare este un mod in care poti sa aduci prosperitaeta si norocul in casa ta. Se crede ca sunetul si miscarea apei activeaza energia chi. Adauga de asemenea umiditate in camera si ajuta la echilibru. Fantenele cu apa sunt cea mai buna solutie. O alta solutie buna ar fi si un acvariu. Acestea ar trebui sa fie pozitionate langa usa .
2. Copaci
Bogatia poate de asemenea sa fie reprezentata de culorile rosu si verde. Pozitionand copaci sau plante in casa ta, vei ajuta energia sa circule. Pune flori rosii in biroul tau sau in sufragerie pentru a ajuta energia chi pentru bogatie.
3. Obiectele din coltul chi pot de asemenea sa imbunatateasca in mod considerabil sectorul bogatiei. Un lucru care ar putea fi pozitionat in acest colt ar fi bolurile de pe mese care sa contina fructe proaspete. Ai putea de asemenea sa pozitionezi o oglinda in fata mesei pe care mananci.
4. Instalatiile tale sanitare trebuie sa fie intr-o stare de functionare foarte buna. Se spune ca pentru fiecare picatura de apa care se pierde, vei irosi de asemenea si bani.
5. Vaze ale bogatiei. Aceste vaze vin in culori de albastru si alb si au simboluri de jur imprejur, precum si pe fund. Pastrarea unui astfel de vas face parte din traditia chineza, acolo unde aceste vaze se transmit din generatie in generatie.
Energia care este folosita pentru bogatie poate sa creasca averea unei persoane in mod serios si constant. Totusi, nu numai ca trebuie ca energia de la birou si cea de acasa sa se intalneasca, dar si energia unei persoane trebuie sa ramana pozitiva, in special atunci cand pozitioneaza obiecte chi in casa.

Citeste si:  Reguli Feng-Shui pentru 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.