Feng Shui pentru bucatarie

Bucataria este o parte a casei tale in care trebuie sa predomine feng-shui-ul. Bucataria este de asemenea un simbol al bunastarii, asa ca:
– pentru un bun feng shui este cel mai bine sa nu inchizi usa principala de la bucatarie sau usa din spate, acolo unde energia poate scapa cu usurinta.
Mancarea pe care o mananci iti da energie. Pentru ca aceasta energie sa fie de inalta calitate, mancarea are nevoie sa fie preparata intr-o bucatarie armonioasa si bine organizata.
Pe masura ce facem schimb in mod constant de energie cu mediul nostru inconjurator, o bucatarie in care predomina feng shuiul bun conduce la o stare de spirit buna, care se transforma in mese energetice pentru o familie fericita.
O buna nutritie este un bun feng shui, asa ca adauga sanatate, mancaruri organice dietei tale, in special fructe proaspete si legume.
Iata cateva sfaturi de baza ale feng shuiului:
1. Bucataria ar trebui sa aiba cateva nivele de lumina corespunzatoare, sa fie aerisita si spatioasa, curata, luminoasa si primitoare.
2. Pentru un bun feng shui, pastreaza bucataria simpla
3. Pastreaza gunoiul la distanta.
4. Florile proaspete aduc un plus de energie bucatariei. De asemenea poti sa pui plante in ghiveci pe masa, pe pervaz, sau oriunde iti permite spatiul din bucatarie.
5. Alege culorile care sa se imbine frumos si sa dea bine impreuna.
Bucataria a fost considerata dintotdeauna a fi inima casei. Foloseste tehnici feng shui pentru a o face fericita si sanatoasa.

Citeste si:  O alegere originala - iguana

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.