Feng-Shui pentru bucatarie

Vrei sa te simti mai sanatoasa si sa ai mai multa buna-dispozitie in viata ta? Bucataria este locul asupra caruia trebuie sa te concentrezi. Expertii in Feng-Shui spun ca exista doua elemente in bucatarie care indica nivelul nostru de energie si potentialul de bogatie, in plus mancarea este importanta vietii noastre si bucataria este locul unde o depozitam si unde gatim. Iti irosesti energia vitala, sau permiti bogatiei sa creasca? Incearca aceste sfaturi simple de Fend-Shui pentru a iti face viata mai sanatoasa si mai plina, prin intermediul bucatariei. Unele dintre ele sunt bune si pentru planeta, de asemenea.
Multe dintre acestea tin de bunul-simt, dar exista si o intelepciune Feng-Shui solida in spatele lor. Incearca-le in bucataria ta si vei vedea diferenta.
1. Curata si arunca tot ce nu ai nevoie. Mizeria si gunoiul din bucatarie au un efect negativ asupra sanatatii si energiei noastre. Goleste gunoiul in mod regulat. Doneaza lucrurile pe care nu le mai folosesti si fa-ti bucataria cat mai spatioasa cu putinta.
2. Opteaza pentru mancaruri sanatoase. Daca tii o „dieta”alcatuita doar din mancare de tip fast-food, atunci este foarte greu sa fii sanatoasa. Opteaza mai mult pentru mancarurile naturale.
3. Utilizeaza energia naturii pentru a curata. Foloseste produse de curatat naturale in locul chimicalelor.
4. Nu iti mai arunca banii aiurea. Principiile Feng-Shui te invata sa economisesti bani, nu sa „arunci cu ei pe fereastra”. Fa ceea ce este cel mai bine pentru tine si pentru planeta ta, pentru mediul inconjurator. Pastreaza apa reparand robinetele.
5. Foloseste oglinzi.
Daca in timp ce gatesti stai cu spatele la usa de la intrare, atunci aseaza o mica oglinda langa aragaz pentru a putea vedea cine vine si cine pleaca. Unii spun ca o mica oglinda pozitionata in spatele aragazului va creste norocul in casa.
6. Lumineaza.
Asigura-te ca bucataria ta este bine luminata si bine ventilata. Lumina iti va creste nivelul de energie si te va inveseli, in timp ce ventilatia adecvata este importanta pentru sanatatea ta.
7. Adu flori sau plante in bucatarie. Un buchet de flori sau chiar un ghiveci iti va adauga viata incaperii.

Citeste si:  Culorile acestui an

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.